OM SYS2

SYS2 ejes af Peter Vangsgaard og har til formål at drive og udvikle webportaler, it konsulent og hosting virksomhed.

Jeg har over 25 års erfaring med drift og har brugt programmering til at automatisere drift og udvikle brancheløsninger i mange år.

Til mine projekter har jeg haft brug for at have det hostet, men også haft behov for lave omkostninger, derfor har jeg tilbudt samme hosting til mine kunder som tilbydes på HOSTINGDK.NET til meget konkurrencedygtige priser. Ved at dele serverne med mine kunder så har jeg selv meget billig hosting og så er der en løbende indtjening fra kunder som gør jeg faktisk tjener på at have mine servere i stedet for at have en udgift.

Da min virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed og tilbyder andet end hosting, så kan jeg desværre ikke tilbyde telefonsupport til hosting, men svarer forholdsvist hurtigt.

Jeg tilbyder hjælp til IT systemadministration (Windows, Linux, Office365), programmering og andet forfaldende IT arbejde, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad jeg kan hjælpe med så send mig en mail og så vender jeg tilbage til dig.

Det er vigtigt for mig at alle kunder får en god oplevelse og det jeg tilbyder er af god kvalitet, så selv den billigste hosting skal være klippe stabil og de konsulenttimer jeg tilbyder skal give værdi for kunden og jeg lærer gerne fra mig hvis du som kunde gerne vil blive bedre til tage vare om dit IT selv.

Skulle du have brug for ekstra hjælp og jeg ikke har tiden til det, så skal jeg nok se til at du ikke går forgæves, så henviser jeg gerne til min samarbejdspartner som er IThelpers

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at sende mig en mail

Med venlig hilsen

Peter Vangsgaard
Udvikler og ejer
SYS2 – CVR: 19991342
Enighedsvej 56, 2 tv
4800 Nykøbing F
Telefon: 81440327
Mail: pv@sys2.dk

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/pvangsgaard/