Leder du efter et mailhotel alternativ?

Hvis du har brug for blot mail og lidt DNS så tænker de fleste på at købe et mailhotel og evt have DNS hosting et andet sted, men det kan gøres meget nemmeret.

Vi tilbyder et mailhotel alternativ?
Vi tilbyder et Webhotel Basic, hvor du får masser af plads til dit domænes mail, du kan have alle de domæner som du har brug for og alle kan have særskilte mailkonti. Du løber heller ikke tør for plads til mail, det er muligt at have op til 50 GB mail.

DNS hosting er med i løsningen
Du får også DNS hosting og kan via vores directadmin kontrolpanel nemt pege dit domæne til en andenserver eller udbyder som hoster din hjemmeside.

Men jeg har ikke brug for alt muligt ekstra som et webhotel tilbyder?
Efter at have undersøgt hvordan en stor del af vores kunder benytter vores Webhoteller så fandt vi ud af at 80% af alle kunder slet ikke havde nogen hjemmeside eller blot havde en statisk en, så vi har fjernet alt det overflødige som PHP og Databaser og lavet et webhotel som stadig har masser af plads, men til en bedre pris.

Er et billigt webhotel stabilt nok?
Ja vores servere er meget stabile, det er sjældent der er nedetid, vi benytter servere som er placeret i et stort datacenter hos Hetzner i tyskland og de har en meget robust infrastruktur, så det er meget sjældent vi oplever driftforstyrrelser.

Hvor meget koster Webhotellet så?
Vores Webhotel Basic som er den bedste løsning som mailhotel koster 60,- kr om året, det vil sige 5 kr. om måneden inkl. moms, du kan læse mere om det på HOSTINGDK.NET